2010.09.08.
12:25

Írta: robinn

SoundConverter telepítése Ubuntu 10.04,10.10 alatt .:

 A SoundCoverter egy olyan kis alkalmazás amelyel különböző tipúsu fájlokat lehet átalakítani audio formátumokká. A következő formátumokat képes olvasni:  Ogg Vorbis, AAC, MP3, FLAC, WAV, AVI, MPEG, MOV, M4A, AC3, DTS, ALAC, MPC, Shorten, APE, ezeket WAV, MP3, FLAC és Ogg Vorbis fájl formátumokra képes átalakitani. Telepítése egyszerű, nem kell külön tárolót felvenni, mivel benne van az universe tárolóban. Ha még nincs értelmezve ez a tároló a rendszereden, akkor navigálj a Rendszer > Adminisztráció > Szoftverforrások menüpontra, majd ezután az Ubuntu szoftverek fülön engedélyezd a Közzöségi karbantartású nyílt forrású szoftverek (universe) opciót.

 Hogyan telepítsd?

sudo apt-get install soundconverter 

 Miután telepíteted, az Alkalmazások > Hang és videó menüpont alatt találod majd, Sound Coverter néven.

 Ahhoz, hogy mp3 formátumá tudj alakitani egy fájlt, elöször engedélyezned kell a Szerkesztés > Beállítások menüpontnál az mp3 támogatást (ezzel a lépésel telepíted az mp3 átalakításhoz szükséges kodekeket), bövebb információért látogass el ide.

 

robinn25: soundconverter.png

 

Szólj hozzá!

Címkék: ubuntu alatt 10.04 telepítése 10.10 soundconverter

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr282280062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása