2011.12.16.
19:00

Írta: robinn

Victory téma telepítése Ubuntu 10.04 / 10.10 alatt .:

 Ez a téma kisérletet tesz arra, hogy mindenki tudjon választani a sokféle szín-és ablakkeretek között. A téma maga egy  világos téma a szürke árnyalataival, ez teszi a témát egyszerűvé és elegánsá egyaránt. Nem igényel plusz erő forrásokat a rendszeredtől. A témát készítette NeWhoa@deviantART, ezért köszönet érte !

Saját beállítás Victory téma
Saját beállítás Victory téma

A témához ajánlott:

A témát  a legegyszerűbben úgy telepítheted, hogy az asztalodon nyomsz egy jobb klikket, kiválasztod az Asztal hátterének megváltoztatása opciót majd a Téma fülön a Telepítés gombra rákattintaszz elnavigálsz a letöltöt csomag helyére, majd kiválasztod, ezután a Megnyítás gombra kattintasz  és végűl telepíted.

Miután telepítűlt, észreveheted, hogy ha rendszergazdai joggokkal índítasz bármilyen alkalmazást (pld. Synaptic,GParted,),  akkor az nem a témának megfelelően fog megjeleni, ezt a kiküszőbőlheted a következőképpen:

Nyiss egy terminál ablakot (Alt+F2>gnome-terminál):

sudo mv /root/.themes /root/.themesbackup

Ez hibát fog adni, de hagyd figyelmen kivül!

Majd:

sudo ln -s ~/.themes /root

Ezután már minden rendben fog megjeleni.

/home/felhasználói neved/.themes/Victory/gtk-2.0 mappában található egy gtkrc nevű fájl, ennek első soraiban található az Optionsbekezdés, ezt modosithatod kedvedre ha eltávolitod  bármelyik sor elejéről a # jelet. Beállíthatod vele azt, hogy a panelek világos vagy sötét szinűek legyenek-e, vagy a menűket, Nautilus elementary megjelenését és még sok minden mást. Miután valamit modosítottál, mentsd el a fájlt, válasz ki ideiglenesen egy másik témát majd térj vissza a Victory-hoz, ahhoz, hogy a modósításaid érvénybe léphessenek.

A témát innen töltheted le!

 

 

 

 

 

Saját beállítás Victory téma
Saját beállítás Victory téma
Saját beállítás Victory téma
Saját beállítás Victory téma

 

Szólj hozzá!

Címkék: ubuntu alatt téma victory / 10.04 telepítése 10.10

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr633469245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása