2010.11.25.
11:16

Írta: robinn

Sinthgunt : Grafikus kezelőfelület az ffmpeg csomaghoz Ubuntu 10.10 alatt .:

  A Sinthgunt nem más mint egy grafikus kezelőfelület az ffmpeghez, amely segítségével audio illetve videó fájlokat tudsz átalakítani különbőző formátumokra. Az alkalmazás tőbb mint 100 előre definiált beállítás segítségével képes átalakítani.

 Hogyan telepítsd?

 Előszőr is nézd meg, hogy telepítve van-e illetve telepítsd az ffmpeg csomagot, ehhez nyiss egy terminál ablakot (ALT+F2 > gnome-terminal), majd másold illetve illeszd be a következő sort:

sudo apt-get install ffmpeg subversion

 Miután megvagy vele, töltsd le innen a .deb csomagot majd telepítsd azt dupla kattintással az automatikusan megjelenő Ubuntu Szoftverközpont segítségével.

 Az alkalmazást az Alkalmazások > Hang és videó menüpontban találod majd Sintgunt néven.

 

robinn25: Sinthgunt 2.0.3 025.png

Forrás: www.ubuntugeek.com/sinthgunt-an-easy-to-use-gui-for-ffmpeg.html

Szólj hozzá!

Címkék: video audio az ubuntu alkalmazás alatt grafikus ffmpeg konvertáló fájl kezelőfelület 10.10 konvertálása átalakítása sinthgunt csomaghoz

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr32472216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása