2011.12.16.
18:52

Írta: robinn

UMPlayer: Új több-platformos gui az mplayerhez, Smplayer alapon.:

 Az UMPlayer (Universal Multimedia Player) egy olyan multimédia lejátszó amely tartalmaz minden olyan funkciót amelyre szűkséged van. Több tucat fejlett funkciót és a beépített kodeket tartalmaz, képes kezelni szinte minden média formátumot, lejátszik audio CD-ket, DVD -t, (S) VCD -t, és képes megjeleniteni a TV / Rádió kártyákról érkező jelet, képes YouTube ™ videókat lejátszani böngésző nélkűl, valamint tartalmazzSHOUTcast ™ lejátszó listát is, ráadásul még a hiányos vagy sérült média fájlokat is lejátsza.

Tartalmazz még öt darab alapértelmezett skint, amelyek CSS alapokon készültek,valamint letölthetsz még több skint is hozzá.

robinn25: umplayer.png

robinn25: umplayer2.png

Egyik legnagyszerűbb funkciója, hogy képes  Youtube videókat keresni, lejátszani illetve lementeni mindezt a saját felületén.
robinn25: umplayer5.png

Egy másik igen hasznos funkciója, a Shoutcast lejátszó lista amely amikor megnyitod tartalmazza  az ősszes shoutcaston elérhető rádiot, valmint keresgélhetsz kőztük,stb. Ezt a funkciót a Tools menüpontban találod SHOUTcast néven.

robinn25: umplayer4.png

További információért látogass el a http://www.umplayer.com/features/ oldalra.

Ahhoz, hogy telepítsd töltsd le a .deb fájlt innen , majd egyszerüen kattints a letöltöt .deb fájlra kétszer. Miután települt az Alkalmazások->Hang és Videó menűpontban találod majd UMPlayer néven.

Köszönet a webupd8 csapatnak a hírért.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: az új gui alapon smplayer umplayer több platformos mplayerhez

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr803469225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása