2010.08.13.
11:13

Írta: robinn

Audacious2 2.4 beta2 megjelent! .:

Az Audicious zeneléjátszó sokban hasonlít a Winamp 2.x szériákhoz, ebben is a J billentyű lenyomásával kereshetsz a lejátszólistában a Q betűvel beállíthatod a következő lejátszandó zeneszámot, zenéket is hasonló módon tehetsz be mint a  Winamp-ban, és még egy különlegesség fel lehet rá telepíteni winamp2.x kinézeteket.

 Hasonlóan a többi lejátszóhoz az Audicious zenelejátszó is rengeteg beépülővel érkezik, például Audio tömörítés beépülő amely egy adott  szinten normalizálja tartja a hangerőt, Echo enhancing beépülő, Crystallizer enhancing beépülő, Voice Removal beépülő, Sound stretching beépülő, valamint rengeteg vizualizációs beépülőt tartalmaz, stream browser beépülő, amely a legnépszerűbb (icecast, shoutcast) stream könyvtárakat  tartalmaz.

 Újdonságnak számít, hogy kapott egy GTK környezetet is amely révén a kinézete rendszertémához igazított, azoknak akiknek például nem tetszik a winamp környezet:

 

robinn25: audacios2.png

 

 

 

 Rengeteg mindenről tudnék még írni, viszont azt mondom inkább töltsd le és próbáld ki...  

 Telepítés:

sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/unstable
sudo apt-get update
sudo apt-get install audacious audacious-plugins

 

Forráswww.webupd8.org/2010/08/install-audacious2-24-beta-1-in-ubuntu.html


Szólj hozzá!

Címkék: ubuntu 9.10 audacious 10.04

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr222218693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása