2011.12.16.
18:40

Írta: robinn

Mozilla Firefox 4 (stabil verzió) telepítése Ubuntu 10.04 / 10.10 alatt PPA tárolóból .:

Megjelent a Firefox 4. verziója amely már stabil és rengeteg újjitást, javítást tartalmaz. Ha nem települne automatikusan a Frissítéskezelő segítségével akkor mindössze fel kell venni a firefox stabil verzios PPA tárolóját a következőképpen (Ez leginkább az ubuntu 10.04-es verzióban fordul elő, az még a jövö kérdése, hogy fel veszik-e az alapértelmeztt tárolóba): Elöszőr is nyiss terminál ablakot (ALT + F2 > gnome-terminal) és másold be a következő parancsokat: -  Ha a Firefox 4 egyik bétáját használod akkor előszőr távolitsd el azt a következő parancs segitségével:

sudo apt-get remove firefox-4.0

- Miután ezzel megvagy vedd fel a firefox stabil verzios PPA tárolóját :

sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-stable

- Frissíts:

sudo apt-get update

- Majd telepítsd:

sudo apt-get install firefox

Miután befejezödöt a telepítés, az Alkalmazások->Internet-> menüpontban, Firefox webböngésző neven fogod találni. További információt a Firefox 4.0 újdonságairól a hivatalos bejelentésben találsz.

Szólj hozzá!

Címkék: firefox ubuntu 4 mozilla alatt verzió ( ) ppa / stabil 10.04 telepítése tárolóból 10.10

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr713469194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása