2010.11.11.
13:19

Írta: robinn

Orta téma telepítése Ubuntu 10.10 alatt .:

 Itt egy újabb téma az Ubuntu rendszeredre, amelyet könyedén konfigurálhatsz a letöltöt csomagban található telepítő és konfiguráló szkript segítégével. A téma  két darab szinsémát tartalmazz, egy világosat és egy sötétebet. A témát SkiesOfAzel készitette ezért köszönet érte.

 A témához tartozik, viszont a telepítő szkript nem tartalmazza a hozzá tartozo Faenza ikon csomagot, épp ezért előtte telepítsd az itt leirtak alapján.

 Miután megvagy töltsd le innen a téma csomagot, majd csomagold ki egy neked tetsző mappába. Ezután a kicsomagolt mappában található OrtaConfigurator.sh nevü fájlra dupla kattintás, majd a jelszavad megadása után az Install gombra kattintva telepítheted a témát. Miután települt a Megjelenés beállításainál válaszd ki a témát majd alkalmazd. A témát a következő füleken (Tabs, Scrolbars Nautilus, Panel) beállíthatod majd a Save gomb megnyomásával elmentheted, fontos megjegyezem, hogy a modosítások csak akkor lépnek életbe ha mentés után újból kiválasztod illetve alkalmazod a témát a megjelenés beállításainál. A téma csomagban találsz még egy Chrome témát is, amely jól illeszkedik be az Orta témához, ezt egyszerüen csak húzd be a chrome böngészödbe és alkalmazd.

robinn25: 1. munkaterület 013.png robinn25: 1. munkaterület 014.png

Forrás: www.webupd8.org/2010/11/orta-theme-gets-new-metacity-2-panel.html

Szólj hozzá!

Címkék: ubuntu alatt téma testreszabás 10.04 telepítése 10.10 konfigurálása orta

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr512441546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása