2010.09.09.
12:24

Írta: robinn

K3B lemezíró alkalmazás telepítése PPA tárolóból Ubuntu 10.04 és 10.10 alatt .:

 Arról már irtam egy régebbi bejegyzésemben, hogy hogyan telepithetd egyszerüen PPA tároló felvétele nélkül a K3b lemez író alkalmazást, most visszont megmutatom, hogyan telepithetsz egy frissebb kiadást PPa tároló segitségével

A K3b egy CD, DVD, Blu-ray-lemezek írásához és beolvasásához készitett fejlett alkalmazás mely többféle projekttípust támogat, továbbá képes optikai adathordozók másolására, különböző típusú képmások kiírására, valamint hang-CD-k, Video CD-k és Video DVD-k beolvasására.
 Hatékony felhasználói felülete sokféle igénynek megfelel - a lehető legegyszerűbb a kezdő felhasználók számára, viszont tartalmazza a haladó felhasználók által igényelt funkciókat is.

 Egy frissebb verzió telepítéséhez vedd fel a következő PPA tároló  majd telepítsd a következő parancsok segitségével (a meglévő K3b alkalmazást nem kell, hogy eltávolitsd, mivel automatikusan frissól erre az új kiadásra):

sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/linuxfreedomlucid

sudo apt-get update && sudo apt-get install k3b
 

 Miután települt az Alkalmazások > Hang és Videó fülön találod majd  K3b néven.
robinn25: k3b2.png

Szólj hozzá!

Címkék: cd dvd ubuntu írás alatt tároló blu ray ppa 10.04 telepítése k3b 10.10

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr252282568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása