2011.12.20.
15:08

Írta: robinn

UnityOne: Fájlok feltöltése az Ubuntu One fiókodba 'Drag and drop' módszer segítségével; Natty Unity .:

 A Unity megjelenésével, jobban mondva a dokkoló beépítésével még több lehetőseg van a fejlesztők számára az Ubuntu kényelmes használatának elősegítésére. Ez az applet is amelyet az omgubuntu.co.uk weboldalon találtam és amely a UnityOne nevet kapta, szerzője Jeff S, erre a célra szolgál. Az applet több mint 100 kiterjesztést támogat és egy saját ikonnal rendelekzik.

 

robinn25: ubuntuoneUP.png

 

 

 

 

Hogyan használd ? .:

 

Használatához mindenképpen rendelkezned kell egy UbuntuOne fiókkal amely már be van állítva és szimkronizálva van, másképp nem tudsz majd feltöltenni.

Elöszőr is töltsd le a csomagolt .zip fájlt:

Csomagolt fájl letöltése

Letöltés után csomagold ki a saját könyvtáradba (/home/felhasználói neved mappa) ez fontos mivel csak így fog látszani az applet saját ikonja egyébként csak egy kérdőjelet látnál ami a hiányzó ikont mutatja.

Ezután duplán kattints a kicsomagolt mapában található icon installer fájlra ahhoz, hogy telepitsd az ikont.

Majd húzd a UnityOne.desktop nevű fájlt a dokkolóba a neked megfelelő helyre.

robinn25: unityone ikon.png

Miután ezzel is megvagy egyszerűen csak húzd a UnityOne ikonba a feltőlteni kivánt fájl majd várj amig befejeződik a feltőltést ezt egy buborék-tipp segítségével látni is fogod.

robinn25: unityone draganddrop.png

Szólj hozzá!

Címkék: az ubuntu and one drag módszer feltöltése fájlok segítségével drop unity 11.10 11.04 natty unityone fiókodba > 12.04 LTS

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr263478373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása