2011.12.20.
15:02

Írta: robinn

Minitube: Youtube videók flash telepítése nélkül .:

 Néha zavaró lehet egyes gyengébb számítógép konfigurációkon a youtube videók nézegetése -akadozó videó lejátszás,  lassú a teljes képernyőre váltás, leginkább ezek a problémák jellemzőek. Létezik egy olyan mini alkalmazás amely Ubuntura is elérhető és amelyiknek neve Minitube. Az alkalmazás segítségével flash telepítése nélkűl is egyszerűen bőngészhetsz, nézhetsz valamint letölthetsz youtube videókat.

 

robinn25: minitube.png

A nem régiben megjelent 1.4.3 -as kiadás rengeteg hiba javítást tartalmazz az előzőhőz képest, ilyenek például: egyes videók nem indultak, az eszköztár és a lejátszási lista elrejtése teljes képernyős módban az egér eltűnése után, az állapotsoron lévő hangerőszabályzót  decimálban mutatja, Keresési mező letiltása teljes képernyős módban Linux alatt, új és frissített nyelvfordítás a Transifex-nek köszönhetően.

Telepítés .:

Nyiss egy terminál ablakot (CTRL+ALT+T) majd másold be a következő parancsokat:

sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/minitube

sudo apt-get update

sudo apt-get install minitube

Eredeti bejegyzés: www.unixmen.com

Szólj hozzá!

Címkék: flash youtube ubuntu videók nélkül 10.04 telepítése 10.10 11.04 minitube 12.04 LTS

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr93478358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása