2011.12.20.
15:06

Írta: robinn

GDM-Tweaker: Bejelentkező képernyő témájának megváltoztatása könnyen és egyszerűen .:

 A webupd8.org weboldalát bőngészve találtam rá erre az alkalmazásra amely segítségével könnyedén lehet megváltoztatni a bejelentkező képernyő háttérképét, ikon illetve GTK témáját, eltűntheted a felhasználói listát valamint engedélyezheted a compizt . Ez eddig volt, hogy nem is lehetett és olyan is volt, hogy csak bonyolult módszerek segítségével, mára ez eléggé egyszerű, gyors és könnyű lett ennek az alkalmazásnak köszönhetően.

 

robinn25: GDM-tweaker.png

 Ahhoz, hogy mindezeket megváltoztasd, a háttérképeket (csak és kizárólag .png és/vagy .jpg formátumban ), ikon témákat, GTK témákat  értelemszerűen másold át a /usr/share/backgrounds/ ,  /usr/share/icons/ és a  /usr/share/themes/ mappákba, mindezt csak úgy tudod ha a nautilust rendszergazdai jogokkal indítod, ehhez egy terminál ablakban (CTRL+ALT+T vagy ALT+F2 > gnome-terminál) add ki a következő parancsot: gksu nautilus

Telepítés Ubuntu 10.04 / 10.10 / 11.04 rendszerekre .:

Terminál ablakban vedd fel a ppa tárolót, fríssíts majd telpítsd az alkalmazást a következő parancsok segítségével:

sudo add-apt-repository ppa:madnessmike/madnessmike

sudo apt-get update

sudo apt-get install gdm-tweaker

Szólj hozzá!

Címkék: és egyszerűen képernyő bejelentkező könnyen 10.04 10.10 megváltoztatása 11.04 gdm tweaker: témájának 12.04 LTS

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr153478372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása