2011.12.20.
15:13

Írta: robinn

Chrome 12: Gnome menüsor engedélyezése .:


 A Google több mint egy hónapja kiadta a stabil Chrome 12 kiadást amelyben helyet kapott néhány exkluzív tulajdonság az Ubuntu felhasználok számára.

A 12. kiadásban helyet kapott  többek között a hardveresen gyorsított 3D CSS,  a web-alkalmazások név formában való indítása omnibox-ban képesség, a Google Gears eltávolítás és még sok más.

Az egyik legfontosabb fejlesztés Ubuntu 11.04  Unity felhasználok számára a gnome menüsor integrálása a felső panelbe. Ez a fejlesztés eddig csak a beta és daily felhasználok számára olt elérhető.


robinn25: chrome 12.png

Hogyan engedélyezd?

  • Először is nyisd meg a böngészőt.

  • Majd a címsorba írd be: about:flags

  • Ezután keresd meg a Kísérleti Gnome menüsor támogatása opciót és engedélyezd.

  • Végül indítsd újra a böngészőt.

 

robinn25: gnome menusor.png

 

Olyan új dolgok mint például a beépített flash vagy a PDF nézegető, nem található meg a nyílt-forrású Chromium verzióban, viszont ha szükséged lenne rá akkor a http://www.google.com/chrome weboldalról letöltheted azt  verziót amely már tartalmazza ezeket.

Köszönet a tippért az omgubuntu.co.uk oldalnak.

Szólj hozzá!

Címkék: gnome ubuntu 12 chrome 10.04 menüsor telepítése 10.10 11.10 11.04 engedélyezése

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr973478394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása