2011.12.20.
15:12

Írta: robinn

Beatbox: Új zenelejátszó az Elementary csapatától .:

 Egy egyszerű, gyors és kifinomult zenelejátszóra akadtam rá nem is olyan rég az internetet böngészve, amelyet az Elementary OS csapata fejleszt Scott Ringwelski (azaz: sgringwe) -vel az élen. Az első stabil kiadás július 10. -én jelent meg amelyet Ubuntu rendszerekre sajnos csak a 11.04 kiadástól lehet telepíteni.

 

robinn25: beatbox.png
 Főbb tulajdonsági .:

  • Három eltérő módon jeleníthetjük meg a zeneszámainkat: Albumok szerint (bélyegképekkel), egy lejátszási listaként vagy egy 3 oszlopos kategorizált nézetben.

robinn25: BeatBox 001.png

robinn25: BeatBox 002.png

robinn25: BeatBox 003.png

 

  • Tartalmazz Last.fm beépűlőt (ezt az opciót a Preferences menüben az Enable Scrolling opcióval engedélyezheted) és egy Equalizator-t jó pár előre definiált beállítással.

robinn25: beatbox Preferences 005.png
robinn25: beatbox Unequalizer 004.png

  • A Beatbox automatikusan beépül a Hang menübe. Ha azt szeretnéd, hogy a hangmenüben csak a Beatbox legyen engedélyezve, akkor a Banshee beállításainál vedd ki a pipát a Banshee megjelenítése a Hang menüben opció elől.

 

robinn25: BeatBox hangmenű.png
Hogyan telepítsd ? .:

Egy terminál ablak megnyitása után írd be a következő parancsokat (a függőségek érdekében fel kell venni az Elementary PPA tárolóját):

sudo add-apt-repository ppa:elementaryart/elementarydesktop
sudo add-apt-repository ppa:sgringwe/beatbox
sudo apt-get update
sudo apt-get install beatbox

 

Bővebb információt a projektről  itt találsz.

Szólj hozzá!

Címkék: az ubuntu új beatbox elementary zenelejátszó 10.04 telepítése 10.10 11.10 11.04 csapatától 12.04 LTS

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr473478392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása