2011.12.16.
18:42

Írta: robinn

Hotot: Twitter kliens telepítése Ubuntu 10.04/10.10 alatt .:

A Hotot az egyik legnépszerübb és legtőbbet használt Twitter kliens linux alatt. A nem régiben megjelent új verzió már támogatja a "széles" (wide) modot, ez leginkább a wide monitoroknál jelent előnyt. Visszont ebben a verzióban egyenlőre nem testreszabhatóak (azaz: átrendezni,hozzáadni vagy eltávolitani) az oszlopok, mivel  "kiterjesztett" módban függenek a Hotot ablak szélességétől: minél nagyobb az ablak, annál több oszlop jelenik meg. Remélhetőleg egy újabb kiadásban ez már javításra kerül. Telepítéséhez futtasd az alábbi parancsokat egy terminál ablakban (ALT +F2 > gnome-terminal):

sudo add-apt-repository ppa:jimmyxu/hotot sudo apt-get update sudo apt-get install hotot

Miután megvagy a telepítésel, az Alkalmazások->Internet menüpontban találod majd Hotot Twitter Client néven. robinn25: hotot.png

 

 

 

Köszönet a webupd8 csapatnak a hírért.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ubuntu kliens twitter alatt telepítése hotot: 10.04/10.10

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr213469200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása