2010.10.21.
13:34

Írta: robinn

Rhythmbox Radio Browser beépülő: Shoutcast illetve Icecast internetes rádió listák megjelenítése a rhythmbox zenelejátszóban .:

  Már a korábban írtam egy ehhez hasonló beépülőről a rhythmbox zenelejátszóhoz itt, visszont létezik egy másik is amely nem csak a Shoutcast weboldalon lévő rádiokat, hanem az Icecast oldalon megtalálható rádiokat is megjeleniti a zenelejátszban.

 Telepítése nagyon egyszerü csak töltsd le innen (a jobb sarokban lévő Builds kategoriából a neked megfelelőt, müködik Ubuntu 10.10 alatt is) a .deb csomagot majd ezután dupla kattintás a letöltött csomagra és telepítés. Miután telepítetted, a rhythmboxban a Szerkesztés > Bővítmények menűpontban engedélyezd az Internet radio browser nevű beépülőt és kész is vagy, ezuán majd a lejátszó bal oldali menüjébben található Radio Browser menüpotban válogathatsz kedvedre a neked tetsző Shoutcast illetve Icecast rádiók közül.

robinn25:Rhythmbox radio browser.png

Szólj hozzá!

Címkék: beépülő rádió a listák radio rhythmbox internetes illetve browser shoutcast icecast zenelejátszóban megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutouch.blog.hu/api/trackback/id/tr1002388418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása